Verkopen

Correcte en snelle verkoop

Van een vrijblijvende en juiste waardebepaling tot een correcte verkoop, u mag rekenen op mijn totale inzet en soepele service. U heeft nergens meer omkijken naar.

Met onze no cure, no pay -aanpak, hebt u de garantie dat u zonder verplichtingen of kosten, uw vastgoed spoedig en tegen de beste prijs verkoopt!

Vraag me gerust meer informatie of laat ons elkaar vrijblijvend ontmoeten.

Ik zorg ervoor

  • Uw huis heeft de juiste prijs – Ik overschat uw eigendom niet, maar onderschat ook nooit. U krijgt een onderbouwde, juiste waardebepaling van uw woning – volledig vrijblijvend. Zo verkoopt u snel en tegen een correcte prijs waarvan uw koper én u ook echt gelukkig worden.

  • Uw huis staat in de schijnwerper – Ik promoot uw woning gericht naar uw kandidaat-koper – via alle relevante publiciteitskanalen: advertenties, digitale media, verkoopborden, mailings, …

  • Ik vind snel een goede koper – Om u onnodige overlast en tijdverlies te besparen maak ik alleen afspraken met geïnteresseerde en solvabele kopers.

  • Bezoeken wanneer het u schikt – Bezichtigingen plan ik gebundeld in – op een tijdstip waarop het u uitkomt. Dus ook op zon- en feestdagen of na de werkuren.

  • U hoeft alleen te tekenen – Deed een kandidaat-koper een ernstig bod? Dan volg ik verder op. Ik onderhandel tot de prijs voor u goed zit, maak de verkoopovereenkomst conform de wettelijke bepalingen op, volg het dossier bij de notaris op en woon de notariële akte bij.

  • Uw administratie op orde – Opnemen van de meterstanden, invullen van verhuisformulieren, brandverzekering in orde brengen, … ook na het ondertekenen van de akte ontzorg ik u.