Rentmeesterschap

Betrouwbaar vastgoedbeheer

Met een gerust gemoed verhuren? Zorgeloos genieten van uw vastgoed? Neem LEYSEN INVEST in de arm. Als uw rentmeester en partner beheer ik uw patrimonium – van a tot z.

Uw eigendom in goede handen

Administratieve en financiële opvolging, technisch onderhoud, rendementsbeheer … in nauw overleg neem ik de dagelijkse zorg van uw immobiliën en eigendom(men) op me.

Ik waak erover dat uw woning zijn waarde behoudt en de verhuring opbrengt.

LEYSEN INVEST draagt zorg voor uw investering!

Uw tarieven

Voor residentiële woningen (appartement, woonhuis) bedraagt uw maandelijkse vergoeding 8%, berekend op maandelijkse huurprijs (excl. 21% BTW).

Wil u uw zakelijke patrimonium (handelspanden, parkings, magazijn, …) uitbesteden? Contacteer me vandaag nog. Ik maak graag een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Contacteer Ons

Dus wil u in alle veiligheid uw woning verhuren?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

Uw vastgoed, onze diensten

ADMINISTRATIEF – en FINANCIEEL eigendomsbeheer

 • Volledige voorbereiding van de verhuur: correcte huurprijs bepalen, uw eigendom te huur stellen, de geschikte kandidaat vinden en screenen …. alle rompslomp die het ondertekenen van het contract voorafgaat vertrouwt u gerust aan me toe.

 • Uw administratie tot in de puntjes geregeld: huurwaarborg, verzekeringen, attesten, openen rentmeesterrekening … ik breng het voor u in orde.

  Met heldere maandelijkse inkomsten- en uitgavenstaten, een jaarlijkse gedetailleerd kosten- batenoverzicht en geregelde verslagen weet u precies wat er reilt en zeilt.

 • Uw huur stipt op uw rekening. Ik waak erover dat uw huurovereenkomst tot de letter nageleefd wordt, uw huurders hun betaling domiciliëren, en de huurgelden en lasten maandelijks op uw rekening gestort zijn.

 • De plooien gladstrijken. Betaalt een huurder onverhoopt niet of laattijdig? Dan los ik dat voor u op: aanmaningen, briefwisseling, persoonlijk contact, … .

 • Juridisch- financiële opvolging. Ik zorg voor jaarlijkse indexatie op de huurprijs en volg wijzigingen in de huurwetgeving op de voet op

TECHNISCH vastgoedbeheer

 • Grondige eigendomscontrole. Om uw panden hun waarde te laten bewaren, bezoek ik ze regelmatig. Ik neem de staat van uw huis nauwgezet onder de loep en controleer tot in de kleinste hoekjes of alles volgens afspraak onderhouden wordt.

 • Onderhoudsverslag en toewijzing. U krijgt een verslag van wat aan onderhoud of herstelling toe is. U leest meteen welke werken ten laste van de verhuurder en/of huurder komen.

 • Opvolgen onderhoud vastgoed. Komen uw huurders bepaalde afspraken niet na? Dan dring ik er bij hen op aan om werk van te maken.

 • Offertes en contact aannemers en vaklui. Besluit u om onderhoudswerken of herstellingen te laten uitvoeren? Dan vraag ik prijsofferte(s) voor u op, vergelijk ze, en leg u de beste prijs/kwaliteit-opgaves voor. Ik vraag ook refertes.

 • Controle onderhoudswerken. Ik ben aanwezig op uw werf en volg de werken van nabij op.

Beheer RENDEMENT patrimonium

 • Bepalen huurprijs & indexering. De juiste huurprijs te bepalen, is niet eenvoudig. Met onze expertise en aan de hand van een rendementsberekening stellen we u de beste en meest correcte huurprijs voor.

 • Vinger aan de pols. Voor u volg ik uw marktsituatie op: vastgoedprijzen, huurprijzen, ..

 • Optimaliseren huurprijs. Ik geef u graag advies om uw investering beter te laten renderen en de huurprijs van uw onroerend goed te optimaliseren.